Gastenboek

Klik hier om een berichtje te schrijven!
(18)
<
(8) arnoud
22 november 2009 om 20:58
url  email

hoi peter zullen wij een afspraak maken voor vrijdag 4 december dat
> je samen met arie en cora bij ons thuis koffie te komen drinken
> groeten van arnoud korten

(7) De Upside van Down
13 november 2009 om 13:07
url  email

Dag allemaal!

Nog 12 nachtjes en dan is het zover! De lancering van de cd "LaLaLaLa". Eindelijk mogen we officieel vertellen wie de eerste CD in ontvangst gaat nemen in Hoofddorp. We krijgen dit jaar daadwerkelijk koninklijk bezoek! Prinses Annette komt met ons vieren dat de CD LaLaLaLa uiteindelijk tot stand gekomen is. De prinses werkt in deeltijd als begeleidster op de kunstwerkplaats (voor mensen met een beperking) bij de Stichting AGO te Amsterdam en kan veel begrip opbrengen voor de doelstelling van stichting De Upside van Down.

Om dit koninklijk bezoek extra feestelijk te maken, is er een wedstrijd aan verbonden:
Alle kinderen die komen, worden uitgenodigd alvast een heel mooi kroontje voor de prinses te maken en dat te dragen/mee te nemen. Het mooiste kroontje wint een prijs: je mag het persoonlijk aan de prinses aanbieden en er is natuurlijk ook een prijs die je zelf krijgt. Er zijn twee categorien: kinderen tot 4 jaar en vanaf 4 jaar. Gebruik je fantasie en knutsel, knip, freubel, verf of teken een prachtige kroon die je misschien wel persoonlijk aan de prinses mag geven!

Nu het programma helemaal rond is, belooft het echt een fantastische middag te worden voor jong en oud. Vorig jaar hebben we als stichting beloofd het fantastische feest in het Patronaat in Haarlem een verdiend vervolg te geven. En we weten zeker dat dat is gelukt! Ook de pers heeft al aangegeven weer van de partij te zijn.

Dus kom allemaal om te feesten, zingen, dansen, bij te praten en herinneringen op te halen aan vorig jaar. We zijn heel benieuwd hoe alle kids gegroeid zijn! En natuurlijk ook welke "nieuwe" kids zich op de dansvloer en het springkussen gaan wagen. Bovendien staat er dit jaar een ideeenbus waarin iedereen zijn of haar idee kan spuien voor een project voor volgend jaar. Want we willen iedereen vragen erbij te helpen om deze jaarlijkse happening een vervolg te kunnen geven. Dus, voor degenen die dat nog niet hebben gedaan: Bestel meteen even kaarten via de site: www.deupsidevandown.nl

Hopelijk tot ziens de 25e!!

(6) Mascha
7 november 2009 om 00:00
email

Hoi Peter!
Ik heb net jouw boek "Kameel in Bad" weten te bemachtigen bij de tweedehands afdeling van Bol.com! Hij schijnt zelfs gesigneerd te zijn!
Ik ben heel benieuwd!
Ook ben ik heel benieuwd wat onze zonen ervan vinden! Zij vinden het heerlijk om voorgelezen te worden.
Onze oudste zoon, Storm, die bijna 8 jaar wordt, heeft ook Syndroom van Down, daarom ben ik het allerbenieuwdst (is dit wel een woord) wat hij van jouw boek vindt!
Vraagje: is er nog één of andere mogelijkheid om aan jouw eerste boek te komen?
Groet,
Mascha

(5) bert wiersema
17 oktober 2009 om 16:31
url  email

Hallo Peter,

Nog een keer hartelijk bedankt voor het prachtige boek dat ik van je gekregen heb. Ik zit met mijn vrouw en jongste twee kinderen in een huisje in Dwingeloo. Toen ik een uurtje geleden thuis gekomen ben, ben ik meteen gaan lezen. Ik heb het nog niet uit maar wooooow wat is het een geweldig boek! Tot nu toe vind ik het verhaal van de gorilla achter het stuur het mooist. Ik moest zo hard lachen de mijn zoons naar beneden kwamen om te kijken wat er met mij aan de hand was. Is er ook een foto gemaakt van ons samen op de beurs? dan zou ik die wel graag willen hebben, dan kan ik hem op mijn website zetten. Dan kan iedereen lezen dat ik zo'n mooi cadeau gekregen heb. Nou ik ga gauw verder lezen.

Vriendelijke groeten

Bert Wiersema

(4) Eric Molenberg
16 september 2009 om 13:24
url  email

Hoi Peter,

Van je moeder hoorde ik over je website. Heel leuk om te lezen en te zien wat je beleeft!

Groeten Eric

(3) Brigit
2 augustus 2009 om 22:11
email

Hoi Peter,

wat leuk dat ik jouw site kan bekijken! Ik kreeg het mailadres van mijn schoonvader (Theun). Ik heb je ontmoet op Cappuccini. Ik ga zeker vaker je website bezoeken!

Groeten van Brigit (de moeder van Elle en Nina)

(2) Linda
2 juni 2009 om 14:46
email

Hallo Peter,

Bedankt voor je boekje. Ik heb de hele tijd in de trein jouw boek gelezen. Het is echt een leuk boek.

groetjes en tot de vakantie!
Linda

(1) arnoud
22 februari 2009 om 17:44
url  email

hoi peter je hebt een hele mooie website groeten van anoud
en je mag ook wel een keer op mijn website kijken

<

 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha